Dünyada ünlülerin ve annelerin güvenini kazanan Sophie, 1961 yılından beri dünya çapında milyonlarca adet satıldı. Tamamen el yapımı olan Sophie, Fransız Alplerinde Hevea ağacının öz suyu olan %100 doğal kauçuktan üretilmektedir ve toksik maddeler içermeyen bitkisel gıda boyası ile boyanmaktadır.

Yumuşak,hafif ve kavraması son derece kolay olan Sophie, bebeğinizin minik elleriyle bile kolaylıkla kavranabilir ve gövdesi sıkılştırıldığında bebeğiniz için çok eğlenceli bir ses çıkarır. Çıkıntılı baş kısmı, özellikle diş çıkaran bebeğin hassaslaşan diş etlerinin rahatlatılmasına yardımcı olur. Zürafa Sophie fitalat ve vinil içermez.

Sophie the Giraffe 3.ay’dan itibaren bebeğinizin tüm duyularını uyaran ilk oyuncağıdır. Sofia Coppola, Dennis Quaid, Abigail Spencer,Sandra Bullock,Miranda Kerr,Jessica Alba,Kate Hudson, Maggie Gyllenhaal, Debra Messing, Isla Fisher,Nicole Richie gibi bir çok ünlünün bebekleri için güvenle tercih ettiği Sophie aynı zamanda en iyi ve güvenilir oyuncak olma konusunda sayısız ödüllere sahip.

Bebeğinizin dokunma,işitme,tat,koklama ve görme olmak üzere 5 duyusunun gelişimini destekler.
Görme : Zürafa Sophie’nin üzerindeki koyu benekler sayesinde ,bebeğiniz onu kolayca tanıyabilir.
İşitme : Çıkardığı ses bebeğinizi eğlendirir, işitmesini uyarır ve ona neden ve sonuç arasındaki bağlantıyı anlamak için yardımcı olur.
Tat : Zürafa Sophie çok esnektir ve (kulak, boynuz, bacak) bebeğinizin çiğnemesi için çok sayıda bölümü vardır. Bebeğinizin hassas dişetleri için sakinleştirici ve tamamen güvenlidir. % 100 doğal kauçuk ve gıda boyasından yapılmıştır.
Dokunma : Zürafa Sophie bebeğinizin minik elleri için idealdir. Uzun bacaklarını ve boynunu bebeğiniz minik elleriyle kolaylıkla kavrar.Bebeğiniz için anne teni yumuşaklığındadır.
Koku : Doğal kauçuk kokusu (Hevea ağacından) Sophie’yi tüm diğer oyuncaklardan özel kılar, kolaylıkla tanımasını sağlar.
Avrupa’da geleneksel olarak yeni doğan bebeklere alınan ilk hediye olan Sophie the Giraffe hakkında daha fazla bilgiye www.sophieturkiye.com sitesinden ulaşabilir ve satın alabilirsiniz!

11 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku