1. sayfa (Toplam 1 sayfa)

beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 01 Mar 2015, 16:03
gönderen bilimselanne
Tam bu forumla ilgili degil ama kıdemli anneler olarak bilgi sahibi olabileceginizi düşündüm.Beslenme gereçlerinde hangi materyali onerirsiniz?Cam ve porselen kendini beslemesini planladığım bebeğimde kullanışlı olmayabilir.Plastik sevmiyorum.Bambu fiber ve mothers corndaki mısırdan üretilen ürünler çevre dostu ve dogal olmasıyla ilgimi çekti ama soyledikleri gibi ağaçtan üretilen bir ürün nasıl bakteri barındırmaz?Ağacın su çeken yapısını düşündüğüm icin bundan emin olamadım.Dedikleri gibi saglıklı mı icinde başka sakıncalı bileşen var mı.Kimya muhendisi vs olmadığım icin ayrıntılı bilgi sahibi olabilek birileri olacağını duşünerek danışmak istedim.şimdiden teşekkürler.

Re: beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 02 Mar 2015, 03:56
gönderen Gurmebebek
Merhaba, bizce çok iyi yaptınız :) Biz bu sorunuzu sosyal medya sayfalarımızda da paylaşıp, annelere bir danışalım. Size cevap yazmaya yönlendirelim.Biz marka önerisinde bulunamıyoruz ama annelerimiz bulunabiliyor :) Tecrübeli anneler önerilerini paylaşsın, sizin gibi tam karar veremeyen annelerde paylaşımlardan yararlansın. Sevgiler :)

Re: beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 02 Mar 2015, 12:39
gönderen bilimselanne
Çok teşekkürler gurmebebek, gelecek cevapları sabırsızlıkla bekliyorum, diğer annelerin de bu paylaşımdan yararlanacığını umuyorum.

Re: beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 03 Mar 2015, 07:10
gönderen Gurmebebek
Evet biz de bütün annelerin yararlanacağını umuyoruz :) O yüzden sosyal medyada da açmak ve fikir alışverişinde bulunmak istedik. Dün paylaşımlarımızın yoğunluğu nedeniyle bu konuyu bugüne sakladık :) Sosyal medyada paylaştığımızda buradan linkleri de veririz size takip etmeniz için Sevgiler :)

Re: beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 03 Mar 2015, 09:30
gönderen Gurmebebek
Fecebook'da buradan takip edebilirsiniz :)

https://www.facebook.com/gurmebebek/pos ... 6365152321

Re: beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 05 Mar 2015, 09:21
gönderen bilimselanne
Teşekkürler gurme bebek

Re: beslenme gereçleri

Gönderilme zamanı: 06 Mar 2015, 07:19
gönderen Gurmebebek
Rica ederiz :)