bugday ruseym

ozlemaltuntasuslu
Mesajlar: 3
Kayıt: 29 Ağu 2014, 08:09

bugday ruseym

Mesajgönderen ozlemaltuntasuslu » 29 Mar 2015, 14:50

Iyi gunler. Bugday ruseymini pisirerek mi yoksa cig mi kullanmaliyiz? Biryerde pisince vitamin kaybi oluyor diye okudum ve kafam karisti. Ayrica ruseymi herturlu yiyecekle birlikte kullanabilirmiyiz? Tesekkurler...

Deity
Mesajlar: 8
Kayıt: 29 Ara 2014, 08:28

Re: bugday ruseym

Mesajgönderen Deity » 29 Mar 2015, 20:07

Ay ı soruyu yazacaktım :roll: merakle cevapları takip edecegim

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: bugday ruseym

Mesajgönderen Gurmebebek » 30 Mar 2015, 10:29

Merhaba her iki türlü de kullanılabilir. Bütün besinler doğal kaynağından, dalından ayrıldığı an besin değeri kaybetmeye başlar ve saklama, yıkama, doğrama, pişirme ve tekrar saklama gibi her işlemde de bir miktar besin değeri kaybeder.Bunun tamamen önüne geçmek mümkün değildir. Sadece en aza indirmeye çalışmalıyız. Aşağıdaki linkte faydalı bilgiler ve yazının altındaki linklerde tarifler bulacaksınız. Meyve ve sebze püreleri, muhallebilere çiğ olarak katan anneler var. Pişerken de katanlar var.

http://www.gurmebebek.com/bugday-ruseymi-516


“Gıdalara İlişkin Sorular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir