Biz annelerin yapacak işi çok, ama vakti az. Bebek ve çocuklarımızla ilgilenirken çoğu zaman kendi ihtiyaçlarımızı ikinci plana atıyoruz. Çünkü öncelik onların... Özellikle bebeklik çağındayken kendimizi çoğumuz koyveriyoruz. Giyimimizi, kuşamımızı, bakımımızı, kişisel ihtiyaçlarımızı ihmal ediyoruz. Bazen zaman öyle çabuk akıyor ki, çocukların ihtiyaçlarını dahi karşılayacak vitrin gezme mesaisini yapamıyoruz. Keşke bunları daha zahmetsizce halledebilsek, biz mağaza mağaza gezeceğimize, mağazalar bize gelebilse, çok güzel olmaz mıydı?

İşte bu yazıyı bu yüzden yazıyorum. Biz annelerin hem kendi hem de çocuklarıyla ilgili giyim, aksesuar, oyuncak ihtiyaçlarını çok pratik bir şekilde halledebileceği, iyi fikirli bir site açıldı. Vitringez.com Bu site bir çeşit mağaza arama motoru aslında. Beslenmeden bakıma, giyimden dekorasyona, oyuncaklara kadar geniş bir yelpaze mevcut.

Diyelim ki bir spor ayakkabıya ihtiyacınız var. Ama vakit ayırıp gönlünüze göre bir ayakkabıyı arayıp bulacak haliniz yok. En iyi ihtimalle karşınıza çıkan bir mağazadan çok bayılmasanız da işinizi görecek bir ayakkabıya fit olacaksınız. Kötü ihtimalle uzun bir süre daha spor ayakkabısız kalacaksınız. İşte böyle bir durumda vitringez.com’a internetten girip arama kutusuna “spor ayakkabı” yazmanız yeterli. Çeşit çeşit mağazadan farklı marka ve modelleri anında ekranınıza getiriyor vitringez.com. Siz de beğendiğinizi seçip internetten satın alıyorsunuz.

Ya da çocuğunuzun yaşına ve cinsiyetine uygun ayakkabı, çanta, iç çamaşırı, palto gibi ürünler, oyuncaklar, alt açma minderleri, kremler, çocuk küveti, emzirme minderi mi arıyorsunuz? Yerli yabancı birçok markaya bu siteden ulaşabiliyorsunuz: Hello Kitty, Armani Kids, Tuc Tuc, Mudo Kids, Mango Kids, Chicco, Mothercare, Baby Jem, Merrell gibi dünyaca ünlü markalar; MYCey, Panço, Bebedor, Dalin gibi pek çok yerli marka da mevcut bu sitede.

Gerçekten pratik, ihtiyaca odaklı bir uygulama. Biz çok beğendik, sizlere de bir göz atmanızı tavsiye ederiz.

Çocuklarımız herşeyden önemli, onlardan ve bizleri bekleyen yığınla gündelik işten geri kalmadan bu siteyi kullanarak ihtiyaçlarınızı giderebilirsiniz.

Sevgiyle kalın!


Yazar : Seda Sümer
Seda Sümer 1976'da İstanbul'da doğdu. Galatasaray Üniversitesi İletişim Fakültesi'nde Sinema ve Televizyon eğitimini alırken eşzamanlı olarak NTV'de program prodüksiyonu yaptı. Mezun olduktan sonra Total Direct, Rafineri/Trafo ve Manadigital ajansları bünyesinde, ulusal markalara dijital pazarlama ve proje yöneticisi olarak 10 yıl boyunca hizmet verdi. 2 çocuğu var. Hem iştahsız kızına, hem de obur oğluna sağlıklı beslenme alışkanlığını kazandırabildi. Günde 27.000'i aşkın annenin ziyaret ettiği www.gurmebebek.com'un kurucusu. 2010 yılından beri bebek çocuk beslenmesi hakkında muhabirlik, yayıncılık, blogger'lık, yazarlık, TV programı yapıyor.
0 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku