Balık

Z_u_z_u
Mesajlar: 3
Kayıt: 26 Mar 2015, 07:46

Balık

Mesajgönderen Z_u_z_u » 01 Eki 2015, 07:54

Merhaba, Bebeğim 17 aylık. Haftada bir gün balık vermek istiyorum. En sağlıklı bebeğime balığı ne şekilde verebilirim ? Bir de palamut levrek gibi büyük balıklar mı yoksa istavrit hamsi gibi küçük balıklar mı vermeli ? Bilgi verirmisiniz. Teşekkürler

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: Balık

Mesajgönderen Gurmebebek » 01 Eki 2015, 12:44

Merhaba, size sitemizden balık hakkındaki tüm yazılarımızın linklerini veriyoruz. İnceleyin hemen hemen aklınıza takılan tüm sorulara cevap bulacaksınız. Site ana sayfa en solda 10. sırada çocuklarda balık tüketimi bölümümüz var, bölümün yanındaki +işaretine tıklayın çok faydalı bilgiler bulacaksınız.

Ayrıca sitemizin ana sayfasında, sol tarafta en alt kısımda besin gruplarımız var. Örneğin et yazan yerin üstüne gelin açılan pencerede balık yazan yerin üstüne tıklayın, balıkla ile ilgili tüm bilgileri bulacaksınız. Yazının sağ üst köşesinde kutucuk içinde ay alt sınırı yazar. Örneğin +12 yazıyorsa bu 12 ay ve üzeri için uygundur demek.

Yine sitemizin ana sayfasında orta kısımda tarifler bölümümüz var. Orada da kategori, malzeme, bebek yaşı kısımlarından seçim yapıp aratabilirsiniz. Zaman buldukça tarifleri inceleyip, mevsime, bebeğinizin ayına ve bünyesine uygun tarifleri seçebilirsiniz. 500'den fazla tarifimiz bulunmakta. Tariflerde de aynen besinlerde olduğu gibi ay alt sınırı yazmaktadır.

İncelediğiniz tarif ya da yazıların tamamını okumanızı tavsiye ederiz. Çünkü O tarif ya da besinle ilgili özel açıklama ve uyarılar bulunuyor çoğunda.

Balık

http://www.gurmebebek.com/balik-186

Ay ay hangi balık yenir tablosu

http://www.gurmebebek.com/hangi-balik-h ... mde--49398

Hangi balığı vermeliyim

http://www.gurmebebek.com/diger-46793,25633


“Gıdalara İlişkin Sorular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir