Evde "siyah zeytin" yapım

gurmebebekadmin
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 1155
Kayıt: 06 Kas 2012, 11:47

Evde "siyah zeytin" yapım

Mesajgönderen gurmebebekadmin » 11 Ara 2012, 07:11

Günaydın anne şefler. Çocuklarınıza güvenle katkısız, işlenmemiş, ev yapımı zeytin yedirmeyi ister misiniz? Aşağıdaki linke anne şef Banu Özaydın'dan, evde "siyah zeytin" yapım ile ilgili harika bir blog yazısı ve tarif var. Sizler evde neler yapıyorsunuz? Bebeğiniz olduktan sonra, beslenme anlayışı ve düzeninizde herhangi bir değişiklik oldu mu? Fikir alış verişi zamanı :)

http://www.gurmebebek.com/evde-siyah-zeytin-yapim-45592

Buglembebek
Mesajlar: 3
Kayıt: 22 Kas 2012, 12:20

Re: Evde "siyah zeytin" yapım

Mesajgönderen Buglembebek » 11 Ara 2012, 08:18

Merhabalar,

Kızım olduktan sonra hayatımızda beslenme anlamında da birçok olumlu değişiklikler oldu (tabi bu kızım ve benim için oldu babamıza uğramadı o olumlu rüzgarlar); tabiiki yoğurdumu evde kendim yapmaya başladım, balkonuma mini bir sera yaparak sebze ekmeye başladım umarım birkaç ay sonra yemeye başlayabilicez, tuza başlicaz ve himalaya tuzu aldm kızımda kullanmak için, kızım bir ay sonra yaşını doldurucak ve artık yavaş yavaş evde sucuk yapımını deniycem nasıl yapıldığını öğrendim :D zaman zaman evde ekmeğimizi kendimiz yapıyoruz ve tabii daha çok sağlıklı yiyecekler tüketiyoruz artık :)

Zeytin yapımını da okuyacağım şimdi umarım yapabilirim :) deneme sonucumu yine sizlerle paylaşırım burdan öğrenip yaptığım öyle çok şey var ki varlığın için teşekkürler "gurme bebek" :)

gurmebebekadmin
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 1155
Kayıt: 06 Kas 2012, 11:47

Re: Evde "siyah zeytin" yapım

Mesajgönderen gurmebebekadmin » 11 Ara 2012, 08:39

Merhaba gerçekten kutluyoruz sizi :) Sebzeler olduğunda bize de haber verin, sucuk yaptığınızda, ev yapımı sucuk diye blog yazısı yazarsanız biz seve seve siteye ekleriz. Ama en azından ev yapımı sucuğu sitede tariflere ekleyin mutlaka:)


“Sabah Sohbetleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir