Gıdaların saklanması

Betulcahide
Mesajlar: 9
Kayıt: 30 Haz 2015, 16:32

Gıdaların saklanması

Mesajgönderen Betulcahide » 29 Ağu 2015, 14:05

Mrh bu şekilde meyva saklayıp kışın çocuklara yedirmek sakıncalımı birde yetkilimisiniz hani yanlış anlamayın doktor falanmısınız merak ediyorum
Dosya ekleri
image.jpg
image.jpg (99.28 KiB) 5868 kere görüntülendi
image.jpg
image.jpg (99.28 KiB) 5868 kere görüntülendi

starfis.
Mesajlar: 33
Kayıt: 21 Kas 2014, 08:49

Re: Gıdaların saklanması

Mesajgönderen starfis. » 30 Ağu 2015, 10:35

bende şeftali erik vs yaz meyvelerini stokladim buzluga buzluk posetleriyle hicbir sakınca yok gormuyorum gidaciyim ve gıda.sektöründe uzun yıllar çalıştım. ancak su şekilde buz posetlerine koymaniza bi.anlam.veremedim küçük boy buzdolabı.posetlerine koyabilirdiniz. en azindan marketlerde satılan kavanoz.meyve purelerinden çok.daha sağlıklıdır buzluga atmak.. ben öyle düşünüyorum gurme bebegede son derece guvenirim bi çok şey öğrendim Dr olsun olmasın bilgileri azımsanmayacak derecede çok ve etkili

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: Gıdaların saklanması

Mesajgönderen Gurmebebek » 02 Eyl 2015, 19:55

Merhaba öncelikle düzel sözleriniz için çok teşekkür ederiz :) Evet dondurucuya atmakta bir sakınca yok tabi ve annemizin de dediği gibi bir hayır kavanoz mamalarını çok sıkışmadıkça vermenizi önermiyoruz. Dondurucuya koyduğunuz şeyleri, beslenmeyi çeşitlendirmek için kullanabilirsiniz. Ama her mevsim yedirebileceğiniz çok sebze meyve var unutmayın.

Öncelikle sitemizdeki makalelere göz attığınızda pek çok alanında yetkin uzman tarafından sitemiz için yazıldığını . göreceksiniz. Bu uzmanlar aynı zamanda sitemize sürekli danışmanlık yapıyorlar. Aslında sorduğunuz her sorunun cevabı sitemizdeki makalelerin içinde var. Biz çoğu kez cevaplarımızı mutlaka linkler vererek destekliyoruz.

Adminler ise doktor değiller, ancak sitemize danışmanlık yapan uzman ve doktorlar tarafından, eğitilmiş ve hala eğitilen ve kendileri de anne olan kişiler. Sorularınızı ise şu şekilde cevaplıyorlar: Kesin biliyorlarsa, yerli ve yabancı güvenilir kaynaklarda yer alan verilerse kendileri site içi makale linkleriyle destekleyerek cevaplandırıyorlar. Eğer yeni bir konu veya adminlerin bilgisi dışında ise soru gelmişse ki eski anne şeflerimiz çok iyi bilir :) admin gönül rahatlığıyla bilmiyoruz. Biz bu konuyu araştırıp, uzmanımızdan görüş alıp, size öyle geri dönüş yapacağız diye cevap veriyor. Ve sıklıkla 1-3 gün içinde cevap aldığımız uzmanın adı ile birlikte sizlerle cevap paylaşılıyor.


“Gıdalara İlişkin Sorular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir