Meme kavrama problemi

Kimyacianne
Mesajlar: 1
Kayıt: 18 Haz 2018, 11:48

Meme kavrama problemi

Mesajgönderen Kimyacianne » 18 Haz 2018, 12:15

Merhabalar,
36 haftalık doğan 25 günlük bir oğlum var. Erken doğum olduğu için 10 gün yoğun bakımda kuvözde kaldı sütümü sağarak verdim ama formül mama takviyeside yaptılar. Hastaneden çıktıktan sonra mememi kavrayamadı çözüm olarak hemşireler silikon göğüs ucu koruyucusu ile emzirmemi önerdiler. Silikon göğüs ucu koruyucusu ile gayet güzel emmeye başladı fakat mememi halen daha kavrayamıyor kavraması için ne yapmalıyım? silikon ucu nasıl bıraktırabilirim yardımcı olursanız çok sevinirim şimdiden teşekkürler. :roll:

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: Meme kavrama problemi

Mesajgönderen Gurmebebek » 19 Haz 2018, 09:01

Merhaba,

Sağlıkla, mutlulukla büyüsün bebişiniz. Öncelikle hiç bir konuda çok aceleci ve endişeli davranmayın. Anne olunca çok zor biliyoruz, her şey yolunda ve mükemmel olsun istiyoruz bebişlerimi için hepimiz. Ancak bebek büyütürken öğrendiğimiz ilk şey bazen işler kitabına uygun ilerlemez. Bir süre daha silikon başlıkla emzirmeye devam edebilirsiniz aslında. Arada memenizi kavratma denemelerine de devam edin. Bakın bu konuda ki uzman videomuz da aşağıda.

https://www.gurmebebek.com/uzman-gorusu ... 3,4,164539

Burada da anne sütü ve emzirme ile ilgili harika bilgilerin olduğu tüm videolar var.

https://www.gurmebebek.com/uzman-gorusu ... 499,163453

Ayrıca ana sayfamızın tepesinde sol tarafta Emzirme düğmesini göreceksiniz, üzerine gelin, açılan pencerede çok faydalı bilgiler bulacaksınız. Sevgiler :)


“Beslenme Sorunları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir