Merhaba
Vermis oldugunuz tariflerden misir unlu omleti deniycem bugun.
Tavada tereyağını eritip içine mısır ununu ekliyoruz;1 dakika kadar kavuruyoruz
Sonra suyu ekleyip puding kıvamına gelene kadar karıştırıyoruz
Ardından lor peynirini ekliyoruz.Biraz karıştırdıktan sonra yumurtayı ekliyoruz. Peki yumurtanin sarisini cig olarak mi ekliorum yoksa ayri bi yerde haslayip sarisini icinemi eziyorum. Tesekkurler
Misir unlu omlet
-
- Mesaj Panosu Yöneticisi
- Mesajlar: 1155
- Kayıt: 06 Kas 2012, 11:47
Re: Misir unlu omlet
Aslında dilediğiniz gibi yapabilirsiniz. Tarifi gönderen anne şefimizin tarifine göre çiğ ekleniyor. Çiğ eklerseniz ocaktan almadan, yumurtanın iyice piştiğinden emin olun
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir
ARKADAŞINA
GÖNDER
Arkadaşınıza gÖndermeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor.