sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu

olidaninannesi
Mesajlar: 3
Kayıt: 18 Nis 2015, 00:18

sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu

Mesajgönderen olidaninannesi » 23 Nis 2015, 08:52

merhaba biz gurme bebekte yeniyiz yakında 10 aylık olucak bi kızım var ve 2. ayından berı 3 haftada bir hastanedeyiz antipiyotik kullanmadan geçmeyen ateş ve kanda enfeksiyon. Herkez gibi bende fazlasıyla ilgili bi anneyim temizligi taze meyve sebzelerden sırf ona özel yemeklerini ihmal etmeyen onun için herseyin en iyisi ve en güzelini yapmaya çalısıyorum tek eksigim berbart bi hamilelik ve dogum gecirmemden dolayı sütümün olmaması belkide ondan hasta 1 hafta sonra 10 aylık olucaz kılosu 9 kg boyu 76 cm bizim gibi sürekli hasta olan bebişler varmı varsa ne zaman düzeldiler yardımcı olursanız sevinirim herkeze sevgilerle...

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu

Mesajgönderen Gurmebebek » 24 Nis 2015, 07:28

Merhaba öncelikle aramıza hoş geldiniz. Tabi ki çok özenli, dikkatli ve iyi bir annesiniz tüm annelerimiz gibi. Öncelikle hastalık ve ilaç konularında mutlaka doktorunuzun önerilerine uymanız ve dikkate almanızdır esas olan ki siz yapıyorsunuz zaten. Bilemiyoruz doktorunuz bu konuda neler dedi ve gerekli tetkikler yapıldı mı? Şöyle bir tecrübe aktaralım size aynen böyle bir sık hastalanma durumu yaşayan bir bebiş için doktor bebekle temas eden aile bireylerinden de tahlil ve boğaz kültürü gibi şeyler istemişti. Bakımıyla ilgilenen kim varsa. Eve, bebeğin yanına çok sık gelen dışarıdan biri dahi varsa anane, teyze, hala vs. onlardan da. Çok geçmiş olsun.

olidaninannesi
Mesajlar: 3
Kayıt: 18 Nis 2015, 00:18

Re: sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu

Mesajgönderen olidaninannesi » 27 Nis 2015, 11:20

tesekkur ederim cevabınız için ben fransada yasıyorum turkıyede nasıl tahliller yapıyolar bilmiyorum ama burda en buyuk hastaneye yonlendırırdık ordakı uzman pediart a'dan z'ye kan idrar ve dışkı testıyse buyuk bi arastırma yaptı aıle köklerine kadar herseyi inceledi ve herseyin normal oldugunu sadece bagısıklık sisteminin biraz zayıf oldugunu aslında hastalık konusunda sanssız oldugunu söyledi kendi doktoruda buranın havasının yaramadıgını köy havası alsa iyi gelicenı soyledı bizde 2 ay sonra eşimin köyüne gitme kararı aldık umarım iyi gelir ilginiz için sonsuz tesekkürler .

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: sürekli üst solunum yolu enfeksiyonu

Mesajgönderen Gurmebebek » 28 Nis 2015, 19:49

Tekrar geçmiş olsun, doktorlar sorun yok diyorsa yoktur çok endişelenmeyin. Bağışıklık sistemi demişken aşağıdaki bağışıklık sistemini güçlendirme yazılarımıza da bir göz atın.

http://www.gurmebebek.com/bagisiklik-sistemi-551

http://www.gurmebebek.com/bagisiklik-si ... ecek-40154


“Sabah Sohbetleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir