ton baligi

ceydabzc
Mesajlar: 9
Kayıt: 22 Haz 2015, 11:51

ton baligi

Mesajgönderen ceydabzc » 06 Tem 2015, 16:39

merhaba bebegim dokuz aylik oldu doktor ton baligi verebilecegimi soyledi balik sezonu olmadigi icin acaba ton baligi ile ilgili tarifleriniz varmidir

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: ton baligi

Mesajgönderen Gurmebebek » 07 Tem 2015, 01:19

Merhaba, Piyasadaki ton balıkları konserve balıktır. Ton balıklı tarifimiz yok. Doktorunuz verin dediyse verebilirsiniz tabi. Uzmanlar taze, mevsim, deniz ve yüzey balığı yenmesini öneriyor. Sadece dil balığı dip balığı olmasına rağmen uzmanlar tarafından ayrı tutuluyor ve yenebileceği söyleniyor. Bu mevsimde uskumru hala yenebilir kategorisinde ama bulmak çok zor. genel anlamda uskumru ve dil balığı yenebilir diyebiliriz bu mevsimde. Bulabilirseniz tabi. Biz balık konusundaki tüm bilgilerimizi aşağıdaki linklerde sizinle paylaşıyoruz. İnceleyin, çok işinize yarayacak bilgiler bulacaksınız. Ayrıca sitemizin ana sayfasında, sol taraftaki menülerde 10. sırada çocuklarda balık tüketimi bölümü var. Yanındaki + işaretine basın ve altta açılan yazılara tek tek tıklayıp bu bölümü inceleyin.

Balık ve faydaları

http://www.gurmebebek.com/balik-186

Ay ay mevsim balıkları listesi

http://www.gurmebebek.com/hangi-balik-h ... mde--49398

Hangi balığı vermeliyim blog yazısı

http://www.gurmebebek.com/diger-46793,25633

Sitemizin orta kısmında tarifler bölümümüz var. Malzemelerden balığı seçip aratırsanız, çok fazla tarife ulaşırsınız. Tarifleri dilediğiniz balıkla uyarlamanız da mümkündür. Mevsime ve bebeğinizin ayına uygun olanları seçin. her tarifin ve besinlerle ilgili makalelerin Yazının sağ üst köşesinde kutucuk içinde ay alt sınırı yazar. Örneğin +6 yazıyorsa bu 6 ay ve üzeri için uygundur.

Ayrıca sitemizin ana sayfasında, sol tarafta en alt kısımda besin gruplarımız var. Örneğin sebze yazan yerin üstüne gelin açılan pencerede tüm sebzeleri göreceksiniz. İstediğinizin üstüne tıklayın. Tıkladığınız sebze ile ilgili tüm bilgileri ve kaç aylık önerildiğini bulacaksınız.

Ay ay bebek beslenmesi tablosu, burada bebeğinizin ayını seçin. Ayına uygun neyi ne kadar yemeli ve günlük örnek menü de bulacaksınız.

http://www.gurmebebek.com/ay-ay-bebek-beslenmesi-60132


“Gıdalara İlişkin Sorular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 3 misafir