yardim

sinem06
Mesajlar: 2
Kayıt: 02 Eyl 2015, 20:48

yardim

Mesajgönderen sinem06 » 19 Eki 2015, 14:21

Slm bn yurt disinda yasiyorum oglum 3. Ay bitti yanliz sutum azaldigi icin mama vericem fakat mamayi kabul etmiyo nasil alistirabilirim tabii mamanin tadi anne sutu gibi tatli degil ondn mi acaba

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: yardim

Mesajgönderen Gurmebebek » 20 Eki 2015, 11:48

Merhaba öncelikle sütünüzün azaldığına veya yetmediğine kim ve nasıl karar verdi? Bunu soruyoruz çünkü aylar içinde sütünüzün yapısı ve miktarı değişiklik gösterir. Ve bu çok sık rastladığımız bir durum, hemen hemen tüm anneler eyvah sütüm yetmiyor paniğine kapılır. Oysa çoğu zaman süt gayet yeterlidir.

Ayrıca sütü artırmak mümkün ve hiç zor değil. Site ana sayfa, sol tarafta, yukarıda 2. sırada emzirme ve sütün artırılması bölümümüz var. Bölüm başlığını yanındaki + işaretine basın ve alta açılan yazıların üstüne tek tek tıklayıp, mutlaka inceleyin, bebeğin doyup doymadığını ve sütün bebeğe yetip yetmediğini anlama belirleme bilgileri, sütü artıran ve azaltan nedenler ve besinler, süt artırmanın denenmiş ve işe yarar yolları gibi bir çok faydalanacağınız bilgi var. Ayrıca anne sütü ve emzirme uzman kısa videolarımızın linkini de veriyoruz aşağıda, çok işinize yarayacak bilgiler var.

http://www.gurmebebek.com/anne-sutu-163453

Doktorunuzla birlikte sütünüzün yetmediğine ve illa mama takviyesine gerek olduğuna karar vermişseniz, tabi ki verebilirsiniz. Ancak mamayı reddetme de çok sık rastlanan bir durum, özellikle annesini emen bebeklerde. Bu hem anne sütü istemelerinden hem de biberon istememekten kaynaklanan bir durum. Yukarıda verdiğimiz bilgileri inceleyin. Gerekirse yine mama konusunda yazışır, daha detaylı konuşuruz. Sevgiler :)


“Beslenme Sorunları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir