Yemek yediremiyom

elanaz
Mesajlar: 4
Kayıt: 25 Mar 2014, 07:49

Yemek yediremiyom

Mesajgönderen elanaz » 30 Nis 2014, 08:05

Anneler nolur tecrübelerinizi benimle paylaşın kızım 16aylik sutten keseli 2hafta oluyor pilav patates kizartmasi yogurt ekemk baska bir sey yemiyor yediremiyorum abur cubur yemek istiyor bnde vermiyorum yaa nasil besin alicak nasıl buyucek çok endişe ediyorum nolur bana fikir verin:((

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: Yemek yediremiyom

Mesajgönderen Gurmebebek » 01 May 2014, 03:38

Lütfen çok endişe etmeyin, bu endişeli durumunuz olumsuz etki yaratır. Abur cubur vermemekle çok iyi ediyorsunuz. Zorlamayın, zaten zorlamak fayda vermez ve işe yaramaz, hatta işleri zorlaştırır ve lokma savaşlarını başlatır :) Yapmanız gereken en iyi şey bir öğün düzeni oluşturmak, kendi kendine yemesine izin vermek, yediği miktara razı olmak, sofraya birlikte oturup örnek olmak ve az yedi diye aralarda beslememek. Bunlar sabır ve kararlılıkla yapıldığında gerçekten işe yarıyor, yemek istemeyen bebişlere genel öneriler var yazıda ve çok işinize yarayabilir. Sevgiler.

http://www.gurmebebek.com/%C4%B0stahsizlik--555

Sitemizin ana sayfasında sol taraftaki menülerde yemek seçen çocuklar bölümümüz var, oradaki yazıları mutlaka inceleyin çok işinize yarayacak bilgiler var, sebze sevdirmenin ve yedirmenin yolları bilgisi de var.


“İştahsız Bebekler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 0 misafir