Yapılışı

Tam tahıllı ekmek tost makinesine konur; üzerine küçük parçalarla doğranmış domates, zeytin, biber ve beyaz peynir dizilir. Çok kısık ateşte veya tost makinesinde düşük ayarda kızarana kadar bekletilir. Miniğin pizzası hazır!

Püf Noktası

Ocak üstü tost makinesinde düşük ayarda alt üst yaparak daha lezzetli ve tost tadında bir pizza oluyor. Çocuğunuzla beraber hazırlamanız, yapılan pizzayı daha çekici hale getirecektir.

Uyarılar

İlk kez vereceğiniz bütün gıdalar için önce doktorunuza danışın ve üç gün bekleme kuralını uygulayın!

Aklınızda Bulunsun

Çocuklar pizzaya bayılır! Kahvaltıda peynir, zeytin,domates ve normalde de sivri biber yemeyen çocuklar için mükemmel bir kahvaltılık. Yanında evde yapılmış meyve suyu veya süt öneririm. Afiyet olsun miniklerimize ^_^

Tarifin en altındaki linklerde bu tarifte kulanılan malzemeler hakında detaylı bilgi bulabilirsiniz. Ayrıca bir çok konuda faydalı bilgilere de ulaşabilirsiniz bu linklerden.

Diğer 8-12 Ay tarifleri Tümünü gör

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.