Turkcell Gurme Bebek ücretsiz bir servis olup, başlatmak için MAMA yanına bebeğinizin doldurduğu ayını yazıp 2222’ye mesaj göndermeniz yeterli! (Örn: MAMA 6)

6. ayını doldurmuş bebeklere anne sütünden katı gıdaya geçiş sürecinde sağlıklı besinlerin tüketilmesini tavsiye eden “Turkcell Gurme Bebek” hizmete başladı. 18 ay boyunca bebeklerin ayına uygun olarak haftada 2 bebek dostu tarif ve 1 bilgilendirme mesajının paylaşıldığı Turkcell Gurme Bebek, toplamda 156 tarif ve 78 bilgilendirme mesajını annelere ulaştırarak, “Bugün ne pişirsem?” derdine son verecek. Besleyici ve lezzetli tarifler ile hem anneler hem de bebekler anne sütünden katı gıdaya geçiş sürecini keyifle yaşayacak!

Turkcell Gurme Bebek tarifleri herhangi bir tıbbi sorunu olmayan bebekler için, fikir verici nitelikte hazırlanmıştır. Bebeğinizin doktorunun belirttiği özel bir sağlık sorunu (alerji, obezite, inek sütü alerjisi, laktoz intoleransı, kronik hastalıklar, gelişme geriliği vb.) varsa tıbbi durumuna uygun beslenmesi için mutlaka doktoru ile görüşmenizi öneririz.

Bebeğinizin tariflerde yer alan bir gıdaya alerjisi varsa ya da o gıdayı daha önce hiç tüketmediyse, malzemeyi tariften çıkarabilir ya da tüketebildiği benzeri bir gıda ile değiştirebilirsiniz. Alerji ciddi sağlık sorunlarına yol açabileceği için bu malzemeleri doktorunuzun görüşünü almadan kesinlikle kullanmamanızı öneririz.

Servis hakkında detaylı bilgi için:

http://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-gurme-bebek

http://www.turkcell.com.tr/servisler/turkcell-gurme-bebek/sikca-sorulan-sorular

9 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku