Bebeklerimiz için en değerli gıda biz annelerin sütü. Bu süreçler arasında bir yerde, her annenin biberona geçiş yapması gerekiyor. Bebeğinizi memeden biberona geçirme, alıştırma dönemi sancılı bir süreçtir, biliyoruz. Bunun için güzel bir önerimiz var sizlere: Bebeklerin %96’sının anında kabul ettiği Chicco NaturalFeeling biberon serisi.
 
Bebeklerin birçoğu için anne memesinden biberona geçiş zor olur. Meme dokusuna alışmış bebek ilk başta biberon ağzını yadırgar. Alıştığı zaman da tam tersi bir durum oluşabilir, biberonun süt akışı bebeğe daha rahat geldiğinden bebek artık memeden emmek yerine biberonu tercih eder. Bilen bilir, kolay bir süreç değildir. Özellikle de anne psikolojisini zorlayacak deneyimlerdir bunlar. Chicco’nun yeni Natural Feeling biberon serisi tam olarak bu sorunları çözmek üzere üretilmiş, emzirmeden biberona biberondan emzirmeye kolay geçişi sağlar.
 
Adı üzerinde doğal hisse sahip özel bir tasarımı var bu biberonların. Yani bebeğin doğal emme hareketini taklit edecek şekilde tasarlanmış. Kadifemsi ve diğer biberonlara göre daha yumuşak bir biberon emziği var. Bu bakımdan anne göğsü ile biberon arasındaki geçişi çok kolaylaştırıyor. His olarak aynı beslenme deneyimini yaşattığı için de sonradan meme reddi ihtimalini çok aza indireceği ortada.
 
İlk aylarda biberon ağzındaki havayı yutmak çoğu bebekte -özellikle kolik bebeklerde- gaz sıkıntısı yaratır. Bu seride ilk aylara özel çift anti-kolik valfli ve özel eğimli bir biberon emziği bulunuyor. Böylece ağız kısmı her zaman süt ile dolu oluyor ve  bebeğin hava yutmasını ve kolik oluşmasını engelliyor.
 
NaturalFeeling biberon serisinin üç farklı emzik şekli mevcut. Büyüdükçe bebeklerin değişen beslenme ve damak yapısına uyum sağlamak üzere tasarlanmış.
 
Bizden tavsiye etmesi, sizden denemesi!