Gurme Bebek, Bebek ve Çocuk Beslenmesinin kitabını yazdı. Bu kitap çocuğunuza “Anne Bundan Yine Yap!” dedirtecek.

Türkiye’nin en kapsamlı ve güvenilir bebek-çocuk beslenmesi sitesi “gurmebebek.com” “Anne Bundan Yine Yap” adlı kitabını 1 Mart 2016’da satışa sundu. İlk yılında 2. Baskısını yapan kitapta ek besinlere geçişten okul çağına kadar annelerin bilmesi gereken TÜM BİLGİLER ve  115 TARİF bulunuyor.


 
Anneler için bulunmaz bir kaynak niteliğinde olan ve 355 sayfadan oluşan kitap, Uzm. Dr. Doktor Anıl Yeşildal, Uzm. Dyt. Müge Özyurt Şafak ve Uzm. Klinik Psikolog Özden Sevil Gülen tarafından onaylandı. Kitap, çocukların ilk lokmalarından büyüyene kadar, annelerin ihtiyacı olan tüm bilgileri yaş dönemlerine göre ele alıyor ve her döneme uygun sağlıklı, yenilikçi tariflerle destekliyor. Şef Zeynep Karahan’ın tarifleri ile desteklenen “Anne Bundan Yine Yap!” gerçek birer gurme yetiştirmek için annelerin ufkunu açacak.

Gurme Bebek’in bu kapsamlı kitabı, ek besinlere geçişten itibaren çocukların yemekle bir ömür sağlıklı bir ilişki kurmasını hedefliyor. Sadece lezzetli tariflerin sırrını vermekle kalmıyor; çocukların yemeğe karşı olumlu bir tutum kazanmaları için ebeveynlerin yapabileceklerine de ışık tutuyor. Günlük menüler, hastalıklarda beslenme, sebzeyi sevdirme, yanlış müdahalelerden kaçınma ve anne tavsiyeleri gibi beslenmenin birçok farklı boyutunu ele alıyor. Kitap www.gurmebebek.com ‘da ve www.annebundanyineyap.com ’da satışa sunuluyor. 
 
Gurme Bebek’in Anne Bundan Yine Yap! kitabı, ek besinlere geçişten okul çağına kadar, bebek ve çocuk beslenmesi hakkında bilmeye ihtiyaç duyduğunuz tüm bilgileri dönem dönem ele alan, bu bilgileri yine yaş dönemlerine uygun toplam 115 tarif ile destekleyen bir beslenme rehberidir. 355 sayfalık bu kapsamlı rehber, çocuğunuzun beslenmesinde karşılaşabileceğiniz tüm evreleri, sorunları ve çözümlerini ele alan, beslenmeyi hem fiziksel, hem ruhsal, hem de sosyal boyutuyla ele alan, bunların yanı sıra anne tecrübelerini içeren kapsamlı bir kaynaktır.

www.annebundanyineyap.com

 

7 Kişi bu makaleyi beğendi.

 

Persentil Hesaplama

Persentiller, belli bir yaş grubundaki kız ve erkek çocuklarının kilo ve boy dağılımını gösterir. Persentil değeri, bebeğinizin yaşıtları arasında 100 kişi içinde sıralama yapılırsa boy ve kilosuna göre sıralamadaki yerini belirtir.

Gurme Bebek Forum

  • Herkese merhaba öncelikle foruma yeni üye oldum ve kullanmayı pek de bildiğim söylenemez ama çok sıkıntıdayım nolur bana yardım edin benim 15 aylık ikizlerim var erken doğdukları için 14 ay...

    Ysfkrm - 31.03.2023
    Devamını Oku
  • Merhaba kaç yaşında korkuları geçti acaba aynı durumdayızda

    Tulizabet - 26.10.2022
    Devamını Oku