avokado
-
- Mesajlar: 11
- Kayıt: 03 Eyl 2013, 10:29
avokado
avokadonun olgun olanını bulmak sıkıntı oluyor benim için ezemiyorum çok sert haşlasam aacaba aynı besin deperinde kalır mı sevgili admin
Re: avokado
bence haşlamayın vitaminlerin bir kısmı mutlaka suyunda ziyan olacaktır. ben soyle yapıyorum bir gazete ya da peceteye sarıp ışık almayan bir yerde (cekmece gibi) muhafaza ediyorum ertesı gune yumusuyor.eger cok sertse daha uzun sure bekletmenız gerekebilir ama mutlaka yumuşayacaktır
Re: avokado
Bir de olgunlaşmamış avokado acıdır, pişirdiğinizde acılığı gitmez bence. Olgunlaşmasını beklemeniz gerekiyor ki marketten aldıktan sonra dışarıda iki üç günde yumuşuyor, bazen çok sert olduğunda bir haftayı bulabiliyor. Ben birkaç tane alıp birini yumuşaması için dışarıda bırakıyorum, diğerlerini dolapta saklıyorum ve zamanla çıkarıyorum.
-
- Mesajlar: 1872
- Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30
Re: avokado
Merhaba, size avokado yazımızı veriyoruz, mutlaka inceleyin. Nasıl seçeceksiniz, yumuşaması için ne yapmalısınız nasıl yedirmelisiniz tüm bu bilgiler var yazıda Yazının altındaki linklerde de avokadolu tarifler var.
http://www.gurmebebek.com/avokado-225
http://www.gurmebebek.com/avokado-225
“Sabah Sohbetleri” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 5 misafir
ARKADAŞINA
GÖNDER
Arkadaşınıza gÖndermeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor.