tekrar merhaba
bir sorum daha olucak
kemik aldik kasaptan pisirilmesi vs dikkat edilmesi gereken nelerdir acaba kemik suyu ile alakali bilginiz varsa aydinlatirsaniz beni bu konudada cok tesekkur ederim simdiden
kemik suyu pisirilme
-
- Mesajlar: 1872
- Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30
Re: kemik suyu pisirilme
Kemik suyu verebilirsiniz ancak biz kemikli etlerin direk yemeklere konularak verilmesini öneriyoruz daha çok. Böylece etin bütün kısımlarının faydalarını alabilir. Anneler genelde tek kullanımlık buz kalıpları vs. koyup dondurarak kendi bulyonlarını yapıyorlar. Bu konuyu forumda çok daha önce ayrıntılı olarak yazışmştık. Anneler kendi tarif ve görüşlerini de yazmışlardı. O linki size verelim inceleyin. Çok işinize yarayacaktır. Sevgiler
viewtopic.php?f=4&t=8
viewtopic.php?f=4&t=8
“Beslenme Sorunları” sayfasına dön
Kimler çevrimiçi
Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir
ARKADAŞINA
GÖNDER
Arkadaşınıza gÖndermeniz için üye girişi yapmanız gerekiyor.