istahsiz ve kusan bebek

rimoshka
Mesajlar: 1
Kayıt: 12 Ara 2013, 06:19

istahsiz ve kusan bebek

Mesajgönderen rimoshka » 12 Ara 2013, 06:24

Merhaba anneler ben burda yeniyim ve iki cocugum var buyugu 2,5 yasinda ve cok istehsiz yalnizca yogurt seviyor salcali yemek , sebzr , makarna , et tavuk balik hic bisey yemiyor yalnizca tarhana ve yogurt seviyor zorlayinca yemuyor napmaliym
Bide 5 aylik bebegim sutle besleniyor her gazini cikardiginda kusuyor ictigi sutun hepsi geri cikuyor cok huzursuz bende oyle yarfimlarinizi bekliyirum :cry:

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: istahsiz ve kusan bebek

Mesajgönderen Gurmebebek » 12 Ara 2013, 07:07

Küçük bebeğinizin reflüsü olabilir. Aşağıda reflü ile ilgili bilmeniz gerekenler var, mutlaka okuyun. Bu sorun bebişler büyüdükçe zaman içinde geçiyor genelde.

http://www.gurmebebek.com/reflu-709

Büyük bebişe gelince,İki yaş sendromu yaşıyordur. Bu her bebişin geçtiği normal ve geçici bir süreçtir. Zamanı bebişten bebişe değişebilir. Ancak hem aile hem bebek için zor bir süreçtir Aşağıda 2 yaş sendromu ile ilgili kısa uzman videomuz var, mutlaka izleyin. sizde bu zor dönemde birde kardeş gelmiş :) Mutlaka kıskanıyordur ve tepki veriyordur. Bu konuya da dikkat edin.

http://www.gurmebebek.com/2-yas-sendrom ... 7,131832,1

Zorlamayın, zaten zorlamak fayda vermez ve işe yaramaz, hatta işleri zorlaştırır ve lokma savaşlarını başlatır :)Yapmanız gereken en iyi şey bir öğün düzeni oluşturmak, kendi kendine yemesine izin vermek, yediği miktara razı olmak, sofraya birlikte oturup örnek olmak ve az yedi diye aralarda beslememek. Bunlar sabır ve kararlılıkla yapıldığında gerçekten işe yarıyor, yemek istemeyen bebişlere genel öneriler var yazıda ve çok işinize yarayabilir. Sevgiler.

http://www.gurmebebek.com/%C4%B0stahsizlik--555


“İştahsız Bebekler” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 23 misafir