kemik suyu pisirilme

ceydabzc
Mesajlar: 9
Kayıt: 22 Haz 2015, 11:51

kemik suyu pisirilme

Mesajgönderen ceydabzc » 13 Tem 2015, 14:40

tekrar merhaba
bir sorum daha olucak :roll:
kemik aldik kasaptan pisirilmesi vs dikkat edilmesi gereken nelerdir acaba kemik suyu ile alakali bilginiz varsa aydinlatirsaniz beni bu konudada cok tesekkur ederim simdiden

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: kemik suyu pisirilme

Mesajgönderen Gurmebebek » 14 Tem 2015, 07:33

Kemik suyu verebilirsiniz ancak biz kemikli etlerin direk yemeklere konularak verilmesini öneriyoruz daha çok. Böylece etin bütün kısımlarının faydalarını alabilir. Anneler genelde tek kullanımlık buz kalıpları vs. koyup dondurarak kendi bulyonlarını yapıyorlar. Bu konuyu forumda çok daha önce ayrıntılı olarak yazışmştık. Anneler kendi tarif ve görüşlerini de yazmışlardı. O linki size verelim inceleyin. Çok işinize yarayacaktır. Sevgiler :)

viewtopic.php?f=4&t=8


“Beslenme Sorunları” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 11 misafir