tam yulaf

patateskizartmasi
Mesajlar: 4
Kayıt: 14 Tem 2016, 16:15

tam yulaf

Mesajgönderen patateskizartmasi » 14 Tem 2016, 23:13

merhabalar.6 aylik bir bebegim var.katiya gecis surecindeyiz.yoğurt ilr baslayip sebzelerle devam ediyoruz.tam yulaf kullabimi ve yarari ile ilgili detayli tum yazilari okudum.8 aydan once kullanılmamasi icin yazan da var 6 aylik kullanabildiginde de.ama ifadeler farkli o yuzden hangisi bebeğim icin uygun sormak istedim.tam yulaf kepegi,tam yulaf ezmesi,tam yulaf kepegi unu bunlar arasindaki farklar nelerdir.bu ürünleri nerden temin edebilirim internet uzerinden.yardimlariniz icin tesekkurler

gurmebebekadmin
Mesaj Panosu Yöneticisi
Mesajlar: 1155
Kayıt: 06 Kas 2012, 11:47

Re: tam yulaf

Mesajgönderen gurmebebekadmin » 15 Tem 2016, 07:30

Merhaba her konuda farklı uzman görüşleri ve başlama ayları duyacaksınız her zaman. Yapmanı gereken doktorunuza danışmak ve aklınıza yatanı yapmak olsun :)

Buğday ve buğday içeren tüm ürünler, içinde gluten olduğu için 8. aydan sonra öneriliyor. İrmikte 8. aydan sonra verilebilecek bir tahıldır. 6. ay da ise sadece yulaf ve pirinç öneriliyor. Yine hangi tahılı kullanacaksanız mutlaka tam tahıl ve tam tahıl unu kulanın. Zira beyaz denilen rafine tahıllar boş kaloridir ve bebeğinizin beslenmesine bir katkısı olmaz. Tam yulaf unu kullanmalısınız. Yulaflı karışım vs. olanları değil.

Aşağıdaki linkte tam tahıllar hakkında bilmeniz gereken herşey var, inceleyin.

http://www.gurmebebek.com/tam-tahillar--721


“Gıdalara İlişkin Sorular” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 2 misafir