gelişim geriliği

kayseriayse
Mesajlar: 5
Kayıt: 19 Ağu 2013, 15:42

gelişim geriliği

Mesajgönderen kayseriayse » 08 Nis 2014, 17:16

:| mrb gurme bebek kullanıcıları ve editörler
benim 28.04.2013 doğumlu oğlum var. 5,5 ay sadece anne sütü aldı şimdi hala emiyor. 6. ayın sonunda 8800 gr ve 69 cm di. şimdi 8500 gr ve sadece 73 cm., boyu 12 aylık bebeğe göre çok kısa değil mi. ayrıca üç ay önce diş çıkardı çıkan dişleri öylece duruyor hiç büyümedi. ne yapmam lazım.d vit kullanıyorum. bıngıldağı 1x1. inek sütü veye keçisütü içirmeye başlasam mı. hemoglobin bakılmıştı sınırda çıktı( HGB:11) ne yapacağımı bilmiyorum hiç 12 aylık bebek gibi değil. sanki 6-7 aylık gibi görüntüsü var. 9 ayın sonunda emekledi. hala emekleme aşamasında. dr a götürdük ama hiç tatmin olmadım . kan damlası ve vitamin yazdı . devam sütü önerdi. devam sütünü ne kadar ve nasıl vermeliyim bilmiyorum. ayrıca başka [b][b]
[/b]önerileriniz var mı? cevabınız için şimdiden tşk.ler
[/b]

Gurmebebek
Mesajlar: 1872
Kayıt: 21 Kas 2012, 12:30

Re: gelişim geriliği

Mesajgönderen Gurmebebek » 09 Nis 2014, 06:14

merhaba öncelikle doktorunuzun verdiği vitaminleri kulanın ve önerilerini uygulayın, bir süre daha gelişimini takip edin. Biz size aşağıda öncelikle bebeğinizin gelişimini takip edebileceğiniz ve tam persentil değerini hesaplayabileceğiniz tablolarımızı veriyoruz, bir inceleyin. Persentil değerini hesaplattıktan sonra en alttaki bu ne anlama geliyor butonuna basarsanız, detayları göreceksiniz.

Erkek çocuk boy ve kilo gelişimi tablosu

http://www.gurmebebek.com/erkeklerin-bo ... simi-45403

Persentil hesaplama

http://www.gurmebebek.com/persentil-hesapla-45

Bebeklerin boy kilo beyin gelişimi hakkında çok faydalı bilgiler olan yazımız. Boyu uzatan besinler beyni geliştiren besinler kilo almama nedenleri ve çözümlerini de bulacaksınız.

http://www.gurmebebek.com/bebek-gelisim ... nler-54190

Burada da beslenme tablomuz var bebeğinizin ayını seçerek bir günde hangi besin gruplarından ne kadar tüketmeli ve 4 adet ayına uygun günlük örnek menü bulacaksınız. Kendi bebeğinizin beslenmesiyle karşılaştırabilirsiniz. Ancak unutmayın her bebek farklıdır, ihtiyaçları ve bünyesi de farklıdır. Bu nedenle takip eden doktorunuzun görüşleri esastır.

http://www.gurmebebek.com/ay-ay-bebek-beslenmesi-60132

Burada da iştahsızlık ve çözümü yazımız var. İnceleyin aklınıza takılanları tekrar bize sorarsınız. Sevgiler :)

http://www.gurmebebek.com/%C4%B0stahsizlik--555


“Sabah Sohbetleri” sayfasına dön

Kimler çevrimiçi

Bu forumu görüntüleyen kullanıcılar: Hiç bir kayıtlı kullanıcı yok ve 1 misafir